(+47) 62 34 41 55 | mail@darrol.no

Prøverom oppbygget av modulvegger

Vi tilbyr modulvegger grunnmalt i standard størrelse 122*244 og ca. 10 cm. tykke. Modulveggene kan også leveres ferdigmalt og de kan leveres så de kan sammenbygges til vegger i vinduer, eller andre formål.

Vi har også alt annet tilbehør til prøverommene inkl. prøveroms speil med lys.

  • Prøverom som delvis skjules bak ved butikkinventar. Butikkinnretning.
  • prøverom med tapet og sorte vegger. Butikkinventar og butiksinnretning
  • Prøverommene er store og flotte.
  • Store prøverom med foto
  • Motebutikk med butikkdesign og butikkinnventar, og hvor luksus prøverom er innrettet med grafiske elementer, sittehylle og speil med lys

Prøverom / omkledningsrom.

Prøverom / omkledningsrommenes størrelse, har endret seg meget siden de helt små prøverm var alminnelig.

I dag ønsker dine kunder god plass til at prøve klær da de skal føle seg godt til rette, er størrelsen på rommene derfor blitt et viktig parameter.

Når vi leverer butikkinnventar og butikkdesign til våre kunder, er plaseringen og størrelsen av prøverommene et av de viktigste parametre.

Hvis dine kunder føler seg godt til pass når de prøver klær, har de også lyst til at bruke mere tid i rommet, og din vei til at avslutte en handel med kunden er meget lettere.

Vi leverer ferdige prøveoums vegger som er ca. 10 cm. tykke, 122 cm. brede og 244 cm. høye. Disse veggene kan monteres direkte mot eksisterende vegger, eller sammensetter du flere vegger, kan det bli til selvstående konstruksjoner, hvor muligheterne er utallige.

Vi er naturligvis også leveringsdyktige i prøveroms forheng i super kvalitet, prøveroms speil med bakgrunns lys m.m.

Se flere eksempler på prøveroms løsninger, under butikkinnredning, hvor vi viser eksempler på noen av de butikker vi har innredet. Butiksindretning